Retur av smycken

1. Du har rätt att returnera ditt köp inom 14 dagar från det datum du mottog ditt smycke. Alla våra smycken kvalitetskontrolleras professionellt innan de skickas för att säkerställa att alla smycken skickas utan några kvalitetsproblem.

Om du vill returnera varan efter att ha provat den ber vi dig därför att notera att du måste vara noga med att skydda våra smycken under provningsprocessen och att vi inte kan behandla din retur om smycket är skadat på grund av köparen.

När du vill returnera ditt smycke måste det skickas tillbaka i originalkartongen eller annan lämplig förpackning för att undvika skador under returprocessen och i samma skick som vid mottagandet.

Observera att vi inte återvinner begagnade varor, så om du vill returnera eller byta en vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt efter att du har mottagit din vara.

2. Om du upptäcker kvalitetsproblem med våra produkter från det datum du tar emot dem, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt och bifoga relevanta bilder. Vår kundtjänst kommer att behandla ditt e-postmeddelande så snart som möjligt efter mottagandet, normalt kommer vår kundtjänst att svara dig inom 1-3 arbetsdagar.

3. Eventuella skador på smyckena som beror på mänskliga faktorer täcks inte av retur eller byte.

4. Observera att vi erbjuder fri frakt vid ditt första köp, om utbytet eller returen inte beror på kvalitetsproblem kommer vi inte att täcka motsvarande sekundära fraktkostnader.

5. När vi har mottagit din retur kommer vår kundtjänst att behandla den så snart som möjligt. Om din retur uppfyller returkriterierna kommer vi att återbetala pengarna till ditt konto så snart som möjligt inom 14 dagar efter mottagandet.

6. Observera att alla guldpläterade smycken blir slitna på ytan med tiden, så följ vår skötselguide för smycken. Pallantis förbehåller sig rätten att göra en retur eller ett byte baserat på den information eller de bilder du skickar till oss.

Kontaktformulär